Kom godt i gang

Tak for dit ønske om at komme ind i vores hjertevarme og fysisk kolde fællesskab :)

Vi er en forening, der er vokset eksplosivt det sidste år.  De medlemmer vil vi gerne passe rigtigt godt på. Derfor får du lidt kom-godt-i gang information her - noget der måske nok står på vor hjemmeside www.hopifjorden.dk, men vi har valgt aktivt at informere nye medlemmer, når de "lukkes" ind i varmen. 

Al kommunikation omkring kommende events, badeaftaler, generel information om vinterbadning foregår i den lukkede gruppe på Facebook. 
(https://www.facebook.com/groups/326453264148449/)

Det er som udgangspunkt gratis at være med i vores skønne forening – vi hopper jo bare i vandet fra en offentlig bro eller 2, men hvis du har lyst til at støtte op omkring foreningen, så byder vi dig hjerteligt velkommen som betalende medlem i Klubben – vi har et årligt kontingent på 100,-, der giver dig mulighed for at deltage i vore events, samt at få rabat på indgangen til Slotssøbadet.

Ønsker du at melde dig ind i klubben, skal du gå op på vores hjemmeside på www.hopifjorden.dk, hvor du let kan oprette dig - enten med din Facebook konto eller manuelt, hvis du ikke ønsker at benytte førnævnte. Dette gør at du får en ”konto” hos os, hvor du hele tiden kan se hvad din saldo er. Når du derefter vil melde dig til et event, skal du vælge ”events” i menuen på hjemmesiden, hvor der er åbent for tilmelding. Når du gør dette vil prisen for eventet blive trukket fra din konto. 

Du kan følge indbetalinger og dine aktiviteter, når du er logget ind. Selve håndteringen af indbetalinger er en manuel opgave for os, så det sker typisk omkring den 1. i hver måned. Dine indbetalinger vil også fremgå på din saldo.

Vi bruger Facebook til at gøre opmærksom på at vi har et eller andet under opsejling - saunaweekend, julehilsner, fastelavn mm - men det er udelukkende som oplysning - du skal tilmelde dig via hjemmesiden før det tæller :)

Vi håber hermed have besvaret de opgaver du kan komme ud for, men skulle der være et par spørgsmål, kontakt os endeligt.

Vi er i øjeblikket ved at skifte medlemssystem, og derfor er det pt ikke muligt at blive medlem.

 

Med venlig hilsen

 

Hop i fjorden

 

Bestyrelsen