05:30 - 22:00
Åbningstider i dag
Offentlige område 06:00 - 22:00
Medlemsområdet 05:30 - 22:00
Saunaen
Lukket
Vejrudsigten er p.t. ikke tilgængelig

Og de nominerede var...

Her er de nominerede til Årets Leder i Kolding

De nominerede til prisen som Årets Leder har alle lagt et kæmpemæssigt arbejde i at få andre til at dyrke motion eller sport med fornøjelse. Og de gør det frivilligt.

Kolding: Hvert år uddeler Fritids- og Idrætsudvalget prisen som Årets leder til en person fra en forening godkendt under Folkeoplysningsloven. Prisen går til en rollemodel, et forbillede, der gør en kæmpe indsats, som har betydning for rigtig mange andre, og overrækkes i forbindelse med Fritidsfesten fredag 2. februar i Sydbank Arena.

Tre er nomineret til prisen som Årets leder 2017:

Lars Rubusch, formand for Hop i fjorden, har gennem de sidste 10 år har fået opbygget et stort fællesskab omkring Kolding Fjord og badning på alle tider af året.

Han satte gang i foreningen på bådebroen ved Koldingfjord-Hotellet, og sammenholdet udviklede sig, så der i dag er knapt 250 medlemmer. Aktiviteterne rykkede i 2014 tættere på byen og fik en indbydende badebro ved fjorden neden for Lyshøj Allé.

Fitness for flere

Fitnessafdelingen i Nr. Bjært/Strandhuse IF har en ægte ildsjæl i Lene Enevoldsen, som var primus motor, da afdelingen åbnede for to år siden. Lene blev formand for afdelingen, som i dag har ca. 700 medlemmer.

Sammen med andre frivillige instruktører, ledere og hjælpere, har hun skabt en kaffeklub for aldersgruppen over 60 år, hun underviser ti hold om ugen uden betaling - og har startet dans for parkinsonramte og deres pårørende. En nyanlagt udendørs Cross Fit-bane har Lene Enevoldsen også været engageret i.

De rammer bare plet

Christiansfeld Idrætsforenings Bueklub har et meget værdsat trænerteam i Maria Thuun-Hansen, Svend Åge Starup, Lars Kristiansen og Stig Rørbæk Hjelm, der alle fire gør en kæmpe indsats for bueklubben.

Med en enorm tilgang af nye juniorskytter det sidste år og en seksdobling af medlemstallet, har de nu udvidet træningen, så der er plads til alle. Og når der er juniorskytter, der vil til stævne, stiller de op og tager med, også selvom det kun er en enkelt skytte og et stævne på Sjælland, der tager en hel dag. Gennem hele sæsonen er det også de fire trænere, der sørger for at holde sociale arrangementer, såsom grillhygge, halloweenskydning og åbent hus. 

PS.
Trænerne i Christiansfeld IF Bueskydning vandt og blev hædret med prisen som Årets Leder 2017, tillykke til dem.
(Selvom vi syntes at Lars skulle have vundet)