05:30 - 22:00
Åbningstider i dag
Offentlige område 06:00 - 22:00
Medlemsområdet 05:30 - 22:00
Saunaen
Lukket

Hjemme igen fra Tallinn

Hop i fjorden udvikler også issvømmere!

Januar 2017 havde vi et lille foredrag med Mette BL Thomsen, fra Iceswimmer.com.

Hun holdt et foredrag om det fantastiske i at udfordre sig selv i det kolde vand og inviterede så også interesserede med til VM i Issvømning i Marts 2018.

Der gik ikke lang tid før vort medlem Jesper Hansen fik etableret en gruppe på Facebook ” Tallin VM 2018 – Kolding, fordi vi kan”. Jesper fik interesserede medlemmer og support med ind i gruppen og så gik det ellers ud på at få trænet så meget i koldt vand det kommende år. Der gik lige pludselig også ”vi kan jo ikke gå ned på udstyr” – der blev etableret kontakter til sponsorer – og så gik det ellers stærkt.

Håndklæder, badekåber, DK-huer, DK-sokker, DK/Hopifjorden badehætter, badges blev der tryllet frem.

DR Vejret og Ugeavisen begyndte også primo februar 2018 at henvende sig. Så direkte optagelser fra vores badebro til DR Vejret en onsdag aften og en fin artikel i den lokale Ugeavis om projektet.

Alle var klar til at komme afsted og havde sørget for diverse overnatningssteder i Tallin.

Blandt vores 12 deltagere blev der svømmet distancerne 25, 50 og 100 mm brystsvømning.

Og så lykkedes det da også lige at få en bronze medalje med hjem til Annie Kallerup – Stort tillykke!

Da alle heldigvis var kommet hjem i god behold skrev Jesper Hansen på Facebook

”Hjemme igen fra Tallinn

Mættet af indtryk. Har været en fantatisk tur sammen med jer alle. Sikke udfordringer, sikke omgivelser men først og fremmest skønne mennesker overalt. Tallinn, we love you!!! Tak til supportere som eftertrykkeligt fik plantet det danske flag, de danske kampråb blev skreget ud, når "take of your clothes" "get in the water" "on your marks" "bipp" gjaldede ud fra stævnespeakeren. Råb, skrig support fra argentinere, russere, tyskere, estere, danskere, franskmænd etc -  sammen råbte vi alle frem mod mål. Dans overalt, estisk rock musik i højttalerne, ja overalt fra tilskuer pladser til omklædning, saunaer, varme bade mødtes alle på kryds og tværs, som om vi havde kendt hinanden i mindst 10 år. Jeg kan kun opfordre de næste til at tage udfordringen op”

Og lige netop den opfordring fra Jesper Hansen vil vi fra Hop i Fjorden gerne være med til at understøtte. Vi lever og ånder for det kolde vand, hvorfor så ikke også prøve at udfordre dig selv med lidt mere af det kolde sammen med en masse internationale vinterbadere?

Og for lige at få en rigtig god afslutning på eventyret blev de 12 deltagere d. 3.april inviteret op til Kolding Rådhus for at få honningkager og lige få en snak med borgmesteren Jørn Pedersen. Så kan det vist ikke gøres bedre.

STORT TILLYKKE FOR VELGENNEMFØRT TIL ALLE!

Se mere på 

www.iceswimmer.com        

http://winterswimming.world/

 

 

Vi håber oprigtigt du vil være med på ideen i 2020 i Slovenien!

 

Hop i Fjorden

Koldings gladeste forening