05:30 - 22:00
Åbningstider i dag
Offentlige område 06:00 - 22:00
Medlemsområdet 05:30 - 22:00
Saunaen
Lukket

Mobil sauna indvielse

En fantastisk lørdag kl 08:00, hvor det absolut var mørkt endnu!  

Men saunaen var tændt, mange medlemmer og Borgmesteren samt to yderligere byrådspolitikere Ole Alsted og Knud Erik Langhoff var mødt op og Astien og kransekagerne stod klar under det indkøbte omklædningstelt. 

 

Desværre gik det lidt galt med teknikken hos TV Kolding, så der er ikke optagelse med lyd fra morgenstundens begivenhed. 

 

I får nu alligevel et indslag som Henning fra TV Kolding har sammenfattet.  se indslag her.

 

Jeg vil her endnu engang sige tusinde tak til Kolding Byråd, som havde hjertet det rigtige sted, da det blev besluttet at Koldings Vinterbadeklub skulle have doneret 80000 kr til indkøb af mobilsauna.

Også stort tak til EDC Mæglerne Poul Erik Bech, Kolding , som gjorde det muligt for os at lukke handlen med Slotssøbadet. 

Derudover også stort tak til alle de sponsorer, der har været med til, at vi også kan se ind i 2016 med finanser til betaling af driftsomkostninger. Der er allerede brugt penge på indkøb af omklædningstelt fra Zederkof og forsikring af trailer.

Den 23-24. januar afholder vi den første af kommende saunaweekender. Husk du som sponsor også kan booke en saunadag, som vi skrev om i vort sponsorbrev. 

Ses vi på broen? Og måske i saunaen:-)

Lars Rubusch,

Formand