06:00 - 20:00
Åbningstider i dag
Offentlige område 06:00 - 22:00
Medlemsområdet 06:00 - 20:00
Saunaen
Lukket
Vejrudsigten er p.t. ikke tilgængelig

Tillykke til Kolding

Tillykke til Kolding!


Så fik Kolding endelig sit nye, længe ventede badeanlæg.

Et par hundrede mennesker var troppet op til indvielsen, hvor de kunne høre taler, se borgmesteren og et par byrådsmedlemmer hoppe i det kolde vand og nyde en øl og en pølse med brød.

1000 tak til Kim for at holde skruen i vandet under hele processen - den endte med at vare næsten 2 år fra konkurrencen "Byg Det Op" blev vundet, og indtil broen kom i vandet.

Som vinterbadere har vi haft nogle fantastiske oplevelser sammen på den gamle bro ved Hotel Koldingfjord. Det er derfor med lidt vemod, at vi næsten har sagt farvel til den. Vi skal dog med det samme fortælle, at vi stadig er der i vinterens mørke kl 05:45 og kl 06:10, da der ikke er lys på den nye badebro endnu.

Vi takker hotellet for, at vi i så mange år har måtte bruge derees bro og nyde den skønne udsigt. Vi har igennem årene haft et godt samarbejde og har en gang imellem også fået serveret en lille skarp derfra. Vi vil helt sikkert blive ved med at kigge forbi og hoppe i fra hotellets bro engang imellem.

Nu skuer vi dog fremad mod den nye bro, som har haft en turbulent fødsel og mødt lokal modstand.

Fred være med det. Lad os nu nyde den i fulde drag.

Vi har lagt diverse stemningsbilleder op fra året, der er gået. Det er billeder, der alt andet lige vidner om et fantastisk sammenhold, en fantastisk forening og godt humør.

God fornøjelse med vinterbadningen! Og for nogle med helårsbadningen!